Lovely frens

Friday

Gadis Cantik

Hai..semua sihat??? Ke ada yang sakit??? To Daya dah gi jumpa doktor ke blom? Aku cadang minum teh tanpa gula 2 jag..gerenti sihat. ;) (bila semua dah sihat,baru la dpt senyum dgn ceria time blowalking..ye x??? )

Okay..skrg baru la ada mood nk crita sama lu olang..ops! (ni ada kwn2 lak dok ngendap apa yg Syu nk tulis)...kuang asam tol! Pliss give me some privacy like i did to u...(bukan apa..kalo da kemaruk sgt nk baca follow la dulu) muahahahha...sori la ye L,I & F..selagi x publish x sah la..nnti aku xdpat royalti.. ;D

Hari ni Syu nk cerita pasai satu kereta ni..(dulu benci gila tgk kereta ni..cm KATAK! X cool..x smart langsung..burok lak tu)..Try teka...kereta apakah itu? kata nk crita pasal gadis cantik..xdak pon!!
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
Ppppssstt! b4 tu,Syu nk gitau ni...
“Umi,abah..akak nak kereta ni pliss...cun siot..”

p/s:kalau la dpt naik kereta ni .. perasaan bangga akan melanda diri mcm ribut taufan..lalu mengakibatkan saya menjadi seperti hidung mancung pipi tersorong2...(erk...betol ke??? Bukan hidung x mancung ke? Pergh..igt cun sgt?!!! 

Kalau boys naik sport car nmpak hensem,girls kena la naik kereta yg unik..baru la org tgk even x cantik pon kan kan kan?

Jadi,tanpa membuang masa korang yg memang dah terbuang,marilah Syu perkenalkan kereta katak yg menjadi kegilaan Si Gadis...(oh..it's me!)


Taaadddaaaa.... VOLKSWAGEN BEETLE..!!!

Cumil kan???

Tapi Syu xnak yg atas ni...



Nak yg ni..ok x? LAGI CUMIL.... <3
Nak cm ni sejibik...tp auto la..(manual x igt dah..)...




Erm..sapa tau yg ni brapa RM????


4 comments:

manmala said...

membalas kunjungan anda ke blog saya manmala, selalu lah dtg blog saya.
Nice car tu.

Michada said...

hey thx.. ;)

aLieF si Muncung ManiS said...

betul ke minum air teh tanpa gula boleh ubat sakit?? memandai je lu olang ni..wahh..saya rasa kereta tu harga rm200k kot..huhu.tekaan je..btw salam kenal...michada?? wahh mcm nama org jepun..

Michada said...

haha..tu petua ekslusif to daya..laen sakit laen ubatnye.. ;)
yg 2ook tu yg baru..Syu nk yg burok je..biar classic..;D