Lovely frens

Monday

RAYA SI .....................

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
MAAF ZAHIR & BATIN...


Wah...raya nk abes baru nk upload blog kan...biase la...orang hot..ramai la dtg beraya kt rumah Syu ni...hahaha....prasan hot cm dia ni boleh?

..boleh gitu??? hikhikhik

So,masa-masa yg sepatutnya Syu luangkan untuk meng'update' blog telah diperuntukkan untuk masak tolong mak buat bihun sup,buat melantak nasik impit,lontong,lemang & rendang...kueh raya lagi.....tidak dilupakan juga aktiviti menjahit di pagi raya kedua ketiga and keempat, dan  SYOK BERAYA motif?? nak duet raya and usya pakwe jew!!!!!.....Tahun ni meriah  la dari tahun2 lepas.(Kalau x meriah tu tipulah kan..cuti 4 bulan..puasa kt rumah..bersahur berbuka semua sedap2 belaka)..tu yg  gemok  meriah tu..xpyh nak tunggu raya..hehehehehe

Okay,objektif entry kali ni adalah berkaitan dgn "RAYA SI SYUHADA GEMOK"..comel x bunyi dia? muahahahaha...
Tp Syu malaslah nk crita pjg,baik korang tgk je gambar2 ni okay dear...pliss enjoy...erk..tgk gmbr pon epi ke?





Raya pertama:
Kuku sape paling berkilat???

Mee udang di ptg raya
 


Malam...penat gi beraya pon still boleh posing..

Erk....




Raya kedua:
Ondaway gi beraya lagi!!!!

Rumah Mak Bee



Dah puas beraya..posing pulakkkk tp aku posing slalu

Yuni pun nak jugak cmni...

Sape paling burok?

Takotnye yg kanan tu... erk!

Ceria!!!!!! 

Self photographer

Nak join boleh??!!!

Kwn baik: Daniel

Cumilnye dagu...rasa cm nk picit2 baby cudah!!!!

Raya keempat: Kat rumah tok chik (raya ketiga xdak lorh..x larat nk snap..muahahha)
Acu

Biskut cendawan keladi

Biskut strawberry

Ni sesat mana lak???



Hantar acu ke KL..(airport je..hukhukhuk)

Me,acu & umi ;)

Amboi...mcm dia je nk naek plane..

Penat kecikkan mata korea la sgt
\





Hurm..penat la nk upload gmbar2 ni semua..brodband wat hal plak! Trus xdak mood nk update ..tp Syu tabahkan diri,tenangkan hati, and maintain senyuman utk trus jugak update blog ni..Tp Syu dah x tahan dah ni...Argh!!!!!!!!!!!!!!!!!

p/s:Lega dpt jerit..k la.stop sini..Syu dah x tertahan nak pi makan...lapaq.. ;)









2 comments:

shah blogger said...

waaa nice2 anak gadis ni hehehe..

Anyway salam raya ye. sakan sgt tu :D untong laa

Michada said...

untong apanye?