Lovely frens

Saturday

Beast itu handsome


Beast? and beauty? Selalu camtu la kan.
Kalau x handsome or x cantik, kita panggil dia beast.
Perasan macam kita ni beauty la sangat (tangan di pinggang mata menjuling).

Semua orang sebenarnya cantik.
Setiap orang ada kecantikan sendiri.
Lagi-lagi kalau time happy, comey angaatttttttt.... :P (argh dah terjebak dgn word ikram!).

Beast tu hanya layak bg kepada orang jahat je and...?
Orang yg perasan dia paling cantik.
Nampak sangat kejelesan disitu kannnn hahhahah...

Oh, kalo marah pon boleh jadi beast.
So xmau marah-marah ok. Senyum selalu :D

Tp ada satu beast ni marah pun nampak comey gitu.
Beast group k-pop
 (ssshhh..nk tulis word 'K-POP' kena tulis bila orang xdak kt belakang. Kalau x, kena marah, sad ).

Dulu ingatkan dorang ni adik2,rupanya sebaya denganku.
Tengok muka, asal diorang nampak muda? Wah terus teruja gitu.
*terus gi tengok muka sendiri kt cermin, result x sama hukhukhuk*


 Bye-bye la bigbang.Hampa dah kalah. Dadaaaaa....(jap jeeee)


Beautiful night

Shock


Beautiful
~ni paling addicted heheheh~

#suka gikwang
#jeles sepupu sebab muka dia cam gikwang :P

p/s: k-pop k-pop jugak, Allah jangan lupa ok ;)

2 comments:

xila dot said...

suka gak wahahah dgn cn blue...best2

Syuhada said...

cn blue pon suka gak...
tunggu nanti demam cn blue,mmg akan update group tu plak hehhehehe