Lovely frens

Thursday

2PM

2PM 2PM 2PM..tu lah korean grup yg boleh wat Syu sampai termimpi-mimpi..ahahha..B4 this,Syu cuma exposed to Super Junior.
Kira2 dah 5 taun kalo on9 je,mesti nak download any video yg Suju ada even watak tepi-tepi je..dasat kan? Tp skarang laaaaaaaaaaaaaggggggggggiiiiiiiiiiiiiii la dasat.Penangan tengok klip video 2PM 'Hands Up' malam tu terus mimpikan depa.

Dasat dasat..Ceghita dia macam ni....
'Tengah dok jalan-jalan,tetiba nampak 1 bilik ni.Syu baru nak bukak pintu,skali Changsun keluaq dari bilik tu then tarik Syu masuk."Peliknya..sapa mamat ni? Macam penah tengok semalam,la..grup 2PM..hey,awak nak bawak saya pi mana ni?".Lalu Changsun pon jawab in bahasa "Adala..ikot jela!" (OMG! He speaks malay!)
Ohh hepi sangat boley tengok face to face sampai rasa nak jerit kt citu..Arghhhhh!!!!!!!!!!!!!!
(Tp dalam hati je sebab tau tu mimpi..hahah).Then si Changsun ni tolak Syu p depan..duduk sebelah Junho."Hah?Nape ni?Saya nak duduk dekat Changsun boley x?".Skali Junho cakap x bley daaa...pastu boleh plak dia p announce kata Syu ni awek dia..Toink toink toink..baru teringat! Macam dalam cita Boys Over Flower cuma beza dia Syu heroin & hero-hero dia grup 2PM...hahah...
Macam gilak plak dah fall in luv with 2PM ni..

                                                                     Chansung oppa
                                                               
                                                                        Junho oppa
                                                                 
P/s:To Nur Daia Hashim,pliss jgn kuaqkan 1 word pon..hahahah

6 comments:

daia said...

ak nk jg kuakan 1word.hahhha hampeh

Miss Penang said...

nak kena ni!!! aku bg ang jatoh cnta plak kt depa..hahha

daia said...

xkan punye wehhhh

Cik Penang said...

ang ngan latin tu je an???

ainul said...

saya suka taecyon dan nickhun.. ! :)

Michada said...

Sama...;D mimpi je kuar 2 tu..hik hik.. Nichkhun sgt comel.. wink wink.. ;)