Lovely frens

Friday

Baby

Pergh tiap-tiap hari rasa cam nak meng'update' blog ni.Macam la femes sangat.Soalan yang selalu  berlegar-legar, terkapai-kapai "ada ka orang nk baca blog aku ni?Cam xde mendeeeee je.Aku baca blog orang lagi adalah!" 

Hurm..itulah perasaan seorang gadis yang pendiam,malu lagi bergaya apabila blog yang dibukak tiap2 hari,follower x pon increase tapi blog yang Syu follow je makin bertambah..hekhekhek.

Sebab tu lah Syu kategorikan diri sendiri sebagaaaaiiiii .....................................................................BABY! Kuikuikuikui..cam prasan cumil lak aku ni hah.Yelah..betul hape..baby dalam dunia ber'bloging' ni.Baru merangkak,tateh pon belum..So Syu harap sangat 10x akak2 abang2 pakcik2 makcik2 yang dah otai tu tolonglah bagi sediket ilmu untuk Syu berdiri betul2 kalau boleh sampai mewalkilkan Malaysia dalam lari 100m x 4.hekhekhekhek.100 m je?

Eh, perasan dak semua orang kalo tengok baby mesti akan cakap "aloloh...cumilnye iye" kalau korang ni nampak Syu kat luar apa gamaknya 1st impression korang? Gitau sket meh.

10 comments:

Mohammed Faizal said...

saya baca...

Afiqa Dayana said...

hyee, baby cumil ! hihi
saye follow awak tau ;)

Michada said...

thx afiqa..awk pon cumil..hekhekhek... ;)

EkaBukanMakcikKau said...

alahhh kau ni aku pon macam tu gakk dulu . lahh kau layan jje blogging lame2 orang suka ahh blog kau , kau ni aku hempuk kangg . bhahahahaa


PERKARA YANG KAU WAJIB KAU BUAT SEBELUM PUASA.KAU NAMPAK PUASA DISITU?INI BERMAKNA JIKA KAU TAK PUASA,DOSA KAU AKAN BERTAMBAH.FULAMAKKKKt

michada said...

hahaha...ok2..esok gak update..keh keh keh...

Hana Foswana said...

kalau jumpe kat luar..sy ckp gini,
ehemmm! "Lorhhh..ni la minah durian tu!" kihkihkih..jgn marah taw^^

ifwat said...

ifwat baca :) alala, baby comel pun reti main blog ek? haha

Etong said...

hehe saya pun sgt suka durian , baby hihi

Michada said...

hana: xpe..minah durian sedap gak..atleast kalo de org jual durian kt citu boleh sy jd maskot.hahahah

ifwat:baby alaf baru,nak bloging tp xtau nk tulis pe.hahha

etong:kita sm yey! ;D

ifwat said...

takpe baby, pelan2 kayuh.. slow nanti pandai la tu :)