Lovely frens

Tuesday

Perigi..p cari timba!!!!

Assalamualaikum...hurm..haaaahhh...heeeehhh..kihkihkih..(jap2..blur xtau nk tulis pe).Erm......


Kalau time wat keja tu,ada je idea mncurah2 tp bila jari kembang  ni start nk type mula lah fill in the blank.
So,fikir punya fikir..............................sampaikan rasa nak muntah,migrain,gastrik suma de (alasan nk ponteng puasa kan)..hampeh x menjadi.. sob sob...

Still teruskan dgn aktiviti fikir,fikir and fikir.....................................................................................................
.....................................
..hah! eh..xboley xboley...erm.......................................................
.....................................................................................................................................................................................eh boley ke x??....................................................................................lantak la pe nak jadi.ada aku kisah?

Actually baru2 ni lama dah kwn Syu ada masalah berkaitan LELAKI.(kalo tau kat dia mau kena runcing kepala ni.) 
Xpasal2 kena wat cmni nak ilangkan sakit kepala

Case:
Kwn ni ada minat kt somebody ni.Nape eh suka somebody ni? Maybe sbb muka dia ada la cket2 cmni..

Alolo...cumilnye ie..("Sori..ni x termasuk dalam list..korang boleh amek!!! " according to kawan)




Prob dia skrg cmne nk bg hint kt somebody tu? Syu mana tau sbb x pernah pon p cari timba tu,kalau stakat amek timba gi tadah air kt luar umah ada la..kehkehkeh. ;P

So.....ada x girls2 yg cun melecun & abg2 hensem kt cini boley tolong kwn Syu ni?? Bg cket idea...boley la Syu praktikkan skali..gatai!

p/s:Idea2 bernas anda mestilah berpandukan slogan tersebut. 'JAUH DI MATA DEKAT DI HATI'






Cepat2 sbelum nasik jadi bubur cm kt atas ni,nnti x sedap plak nk berbuka.











p/s: thx to google,gmbar perfect.


17 comments:

Hana Foswana said...

haha..tah la~ hana pon xtau..hana sndiri masih mencari timba hana ni..mana tah dia..lambat beno muncul! keh3..nice entry~ :)

dylla abas said...

perigi cari timba skrg ni dh jadi trend.perigi kena bagi hint kat si 'timba' tu supaya dia tau perasaan si 'perigi'.macam2 bleh buat.concern.amik berat.jd pendengar utk dia.jd teman di saat susah dan senang...

p/s : suka entri ni sbb penah jd penasihat kwn utk kes yg sama..huhu :)

Michada said...

hana :mr right muncul lmbat sbb c dia sejati kot..huhu

dylla: thx..kalo yg tnggal jauh cmne nk jmpa.. huhu

tinta cik wanny said...

kawan ke diri sendiri??hehehe

sy tau!suh la kawan cik durian tulis entry khas tuk jejaka tu.hehehe

*bole ke macam ni?hee

Michada said...

t.c.wanny: kwn ke diri sndiri? hurm...hahahhahaha...
yeah! suka ur idea.pstu bg link kt somebody tu soh bukak follow trus..hhahahah

Semut Senyum said...

cutenye entry... gi kat website mencari jodoh ler

Michada said...

s.senyum: thx.. ;D

Hana Foswana said...

wahh yeke?? amiinnn! harap2 masin mulut awk..huhu^^

tinta cik wanny said...

haha...leh tmbah follower sekali.

deqlis said...

zaman sekarang "paip cari baldi" heheh...

Michada said...

hana: doakan sy skali..hahhahah

t.c.wanny: tu la..

deqlis:paip??? a'ah kan ..baru moden gitu..huhuu

Dawia.Honeyputri said...

Zaman sekarang mmg macam2..isk3
Apepun jgn menagis berdarah dh la kan.. sbb menyesal..

Alisya said...

caner ye? kalau mintak tolong dgn kawan yang rapat kpd 'timba' bagi hint yang ada sorang gegirl minat kat dia..boleh?

feza said...

perigi cari timba. tak salah.. itu namanya berusaha..hehehe

Michada said...

dawia: hehehehhe

alisya:yeah!!!!! suka sgt ida tu..thx.. ;D

feza: ;D

daia said...

huahauahau sobsob

Michada said...

hau hau hau tu gelak fesyen baru ke?gaggagaag