Lovely frens

Thursday

Gajet terkini telah dikeluarkan !!!!!

Selamat pagi,buenos dias,magandang umaga,bonjour,guten morgen,bom dia !!!....(oh 'bom dia' tu slmt pagi dalam bhsa portugis...harap tiada salah faham)...

hai semua...yes yes...raya lagi 4 ari...yeeeeehhhoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ngeeee.....

Okay,hari ni Syu nak tunjuk cket gajet terkini yang paling Syu nak sangat espcially untuk  raya ni..yelah..benda yg slalu org akn beli semestinya baju raya & kueh raya.Ada jugak yg tukar rim kereta kan?X pon tukar kereta terus...dasat lah!Syu x mampu la nk tukar kereta.....kereta sendiri pon xdak,,xkan nk g jual kereta parent kan?

So ramadhan ni,umi hadiahkan gajet special untuk Syu...wah..iPad ke?iPhone?Apa dia umi?.......

Umi pon masuk bilik,g tepi almari,bersihkan habuk cket,then umi bagi.Wah besar kot...Okay..Syu dpt ni....... 
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
Gila la wei...Umi bagi dslr siot...thx umi sbb memahami akak...raya ni boleh pose sejuta kali...(mau nangis orang tgk...)

Oh tidak.......................................................!

Tu semua hanyalah mimpi di siang hari..actually ni lah gajet yg umi hadiahkan...

Mesin jahit Ringo...cam comel je kan..

COMEL KAN!!!!!!!(cepat angguk!)

Okay,umi nak suruh jahit guna mesin ni, umi x bagi guna mesin Japan Brother....hahaha..

Akak okay je umi...lagi pon rasa cam unique lak kalau bawak mesin ni dlm beg dslr...muat x? 

Kalau orang tgk Syu bawak (sorok dlm beg) ke padang, mesti akan cakap "dia ni msti photographer" instead Syu nak jahit kt citu..boleh?

Boleh sulam lagi...boleh la try nanti.

Fine,skarang Syu addicted cari sewing machine yg kiut lagi miut ...nak jadikan koleksi...Kiuttttttttttttttttttt sangat!!!!



bentuk hello kitty dah cun,skali mata 1 je...takot lah..


merah menarik...glamour u


comel tp x minat

biru mampu menenangkan jiwa kalau tersilap jahit


macam machine bancuh kek je...jahit sambil buat kueh raya..ok gak.. =D


quite simple..boring

kettle ke ni?


cute...dan boring


stapler?besttttt....leh bawak g kelas


jom belajar kemahiran hidup


antik...ni betol ke kek?

okay,dah decide..Syu nak ni...
COMEL & COMEL & COMEL
.........................................











p/s: google boleh membuatkan kita happy...
yey!!!..nak g sambung jahit ........... =D

5 comments:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

SLM LEBARAN:)

merahitujambu said...

SANGAT COMEL LAAAAA

Michada said...

hatikubaik: slmt ari raya... ;D

merahitujambu: kan kan kan??? ;)

hyz said...

cayalah.. dpt mesin jahit tu...

Michada said...

hyz: okeyla..dpt wat duit gak...huuhhu