Lovely frens

Sunday

Hati kalau dah suka.......

Hey..watpe tu? Fb? Boring..asyik2 fb..xde keje lain ke??? (Syu pon tgh on fb...mau ½ dari 24 jam sehari..hukhukhuk).
Actually fb ni boring sbb xde notification,tu je..hahahahah.Kalau de pon benda2 x bes cam games application and events..Xde sape ke nk post kt wall Syu???(nak nangis dah ni...).
Xmau bebel panjang...kang penat plak korang suma kena dengar baca luahan hati yg x seberapa ni ..hikhikhik..So hari ini Syu decide just nak upload satu gambar yg boleh menerangkan keadaan sebenar hati Syu ni...kuikuikuikuikuikui........

gatttaaaiii!

p/s:Fb sekarang dah  xbest kan? Makin complicated plak.Malas arh nak layan si Mark tu..!

4 comments:

iKhRam said...

fb ni best sebenarnya
rasanyer lepas ni elok cik adik sorang ni cari kawan2 kat dalam fb.. baru best nak bersembang..

tak caya??
cube la dulu..!!

Michada said...

ok tuan guru.. ;)

cardiacku said...

Memang kalau membicarakan tentang FB tidak ada habisnya yah sahabat...
Salam persahabatan dari indonesia

Michada said...

slmat berkenalan.. ;D