Lovely frens

Monday

Cuti-cuti.......di PERLIS.

Hai..hari ni buzy la..assignment maintain x sentuh..tutorial pon byk g x siap agi.Macam mana ni? Orang kata kalau dilamun cinta,pelajaran terabai...(oh...quote tu S dengaq time skola je..hahhaha)..Skrg ni S & kawan2 S semua dah matured,ade pakwe masing2..tol x? (S excluded eh!)

Harap maklumm..S single k...(available/not available korang pilih lah sendirik ye...;P   )

Hurm...hari ni S xdak masa byk nak merapu kt cini..Sbbnya S kena siapkan soalan past sem Financial Statement Analysis..rajin semacam je kan? (bukan ape....takot nanti lecturer panggil x leh jawab mau dia ngamuk...huhuhu)..

Jadi ape yg mampu S lakukan just upload gambar S ngan kwn2 gi jenjalan kt seluruh Perlis sehari 1 negeri k?! .
Kitorang gi Padang Besaq..(besaq kot smpai sakit tumit temankan kwn S pilih baju).X puas ati? Terus kitorang pergi Wang Kelian...Bukan Malaysia punya..tp Thai mari...yeehaaa!

Even sebelah-menyebelah je..tp suasana dah rasa lain setelah kaki kananku berpijak di  bumi Thai yg femes dgn tomyam pedas kegemaran kawanku Mahira...(femes kau Hyriok..hahaha)...tau ape yg pelik? Wayar atas bumbung & pokok x sama cam Malaysia(pokok pon lain ke, even 1 bukit je kot??).hehhehe...ntahla...maybe 1st time S gi oversea..ggagagga.... tu yg merapu lebeh..hahaha

Last skali kitorang singgah jap Kuala Perlis....Korang yg dok perlis ni mesti slalu lepak citu smbil tgk air pasang mcm kawanku jugak yg bernama Mahira... (x gitu??) Kitorang makan laksa je..sedap gak la...pedas sgt kot!!!! Berasap....

Dah kenyang baru la balek ke Arau,rumah baru...tanpa adanya "Hai jiran!!"..oh sungguh sedih tiap kali kitorang sampai ke rumah ni.. ;'( ..makan,tido, gi kelas & wat assignment update FB cam biasalah..BORING TAHAP GABAN!!!!!

















p/s: Ini bukan 1 pesanan...tp 1 persoalan yg kerap berlegar-legar di mindaku..." macam mana nak rampas bf org bagitau dia kita sukakan dia???? Cer pilih:

A. Cakap depan2 "Aku suka kat kau wei..!" then buat macam xde pe yg berlaku..
B. Pendam perasaan,tengok je dia dgn org lain.
C. Bagi hint (macam mana??? sbb contact pon jarang...jmpa lagi la dak..:                                   )

4 comments:

hyz said...

wah p tahiland.. besh tak?
saya pilih c... mcm mana? pandai2 lah.. hahha

Michada said...

C????

Michada said...

haha...malaysia lagi best.. :D

Saiazuan said...

xprnah smpai lg wang kelian