Lovely frens

Thursday

Dari mata jatuh ke hati

Syuhada
Rumah kampung,
Sebelah UiTM Perlis,
Arau, Perlis.

3 November 2011

Special untuk F,
Assalamualaikum, sihat? Aku sihat macam biasa la...makin bertambah gemuk...hehehe.. Kau watpe tu? Buzy ke?Kerje eh?Hurm...sori kalau aku ganggu petang-petang camni. Kau makan pe petang ni? Pisang goreng ke? Aku nak jugak.tp x larat nak keluar gi beli...MALAS!  xde teman la... Roommate semua dah balik kampung. Aku sorang je kot kat umah ni..oh..junior bilik sebelah x balek kg agi.hehhehe .

Petang ni ade game x? Gi karok ke? Ke tengah tido?Haisshh! Kalo sunyi tu tido la tu..orang tau dah la! muahahhaha..kitorang ni stalker yg hebat k..oh yeah!!!

Oh.. aku nak gitau 1 benda penting ni..aku x larat nk tunggu lama2...Penat!
Aku selalu je tunggu kau on9,tp x jugak smpai sekarang. So sekarang aku nak gitau through blog.Lantak la orang ramai tau pon..lagi ramai lagi bagus..especially yg memang kt Arau ni..leh tolong gi inform kau kt umah tu.hehehe
Hurm................

"F..aku suka kau!!!!"

Ada paham??!! Nak tau sejak bile? Sejak first time aku nampak kau dari jauh..time tu kau nak naik kereta kawan kau tu..tp time tu aku x nampak sangat muka kau sbb belom tukar spek baru..so power x cukup...nampak blur je..hahahha. Yang aku nampak just kau babai sambil menari..cumil! hik hik hik

Okay..serius balek..Betol..aku nampak camtu2 je..tp aku rasa kau ni macam misteri..Bukan rasa lagi dah...roommate aku pon ckp camtu..sebabnye kitorang x tau pun kewujudan kau kt situ..muahahhhah.. Tp takdir kan (bluek! geli aku..)...de 1 petang tu aku dapat cakap dgn kau.Tp time tu aku still  xprasan mana 1 kau sebabnye time tu kau dgn kawan2...Ramai sgt.malu plak aku nak mengusya. Kih kih kih... :P

Then, malam tu plak kita berkenalan ramai2.Baru aku tau mana 1 kau..dulu tau nama je..orang x kenal pon.TAPI aku still x nampak even aku dah bukak mata aku besar2..sebab lampu menghala ke arah kitorang..so korang2 ni nampak hitam jek..hahhaha... tp esok malam tu aku dah nampak kau.Time tu kau langkah je kaki nk masuk rumah... even lampu rumah dah malap and hampir nak terbakar, aku nampakkkkk.... kau sangat k***k. Ye...sangat h******e. (bukan semua lelaki hensem  aku cakap die hensem k!).

Hurm...sejak dari hari tu la aku nampak semuanye PERFECT tentang kau..kau tau?!.. Makan perfect, cakap perfect, gelak perfect..kesimpulannye...PERFECT.. 

Hahahah..aku ni dah gila kan? Kalau kau tau, mesti aku jadi lagi gila...yela..tengah dok type post ni pon aku dah sengih cam kerang busuk dah hah..oh semalam aku makan kerang..teringat kat kau..hahha..yes ..aku memang dah gila! muahhahaha (aku pon scary dgn diri aku...hahahhaa..ABAIKAN!!!).

K lah wei..aku nak out dulu daa...dah maghrib..nanti aku cakap dgn kau lagi eh! ;)

Kawan merangkap peminat,
           Syuhada

  

16 comments:

daia said...

fuyoooo brani mati dh nii...hahaha akhirnya.dis entry was show how matured u are sekrg nii..gagagga keep it up..

ekabukanmakcikkau. said...

F mana plak ni? jangan kau cakap budak depan kau tu lahh haahaha

Michada said...

Ya..anda memang seorang pemerhati yang sangat pandai... :)

IqaNi said...

wah!! luahan perasaan ni.. chaiyoookkk2!

Nyamuk Terbang said...

feewiiit

Cik Rose Cute said...

hihihi...luahan perasaan cam surat siapalah jejaka bertuah tue...

Michada said...

S rasa la kan..S yg bertuah kalo F suka S.heh heh heh

ekabukanmakcikkau. said...

muahahhaa aku memang bijak.tak sia-sia mak aku lahirkan aku ke muka bumi ni

kucin'_brutal said...

wow..siap wat surat lg nie..
phewittt..good luck..hehe..;)

ZORA said...

g je luah depan2 tu..face 2 face..:P

Michada said...

kucin brutal:
thx =D harap2 berjaya.. :P

zora: memang S cadang mcm tu...tp MALU la kalo kena reject depan2 jugak... ;'(

Yatt S. said...

cinta pandang pertamakah ini? walaupun pandangan pertama itu kabur? hehe :)

InaAchik said...

sis pernah suka sorang mamat ni kaw2 nyer tapi x berani nk ckp. then, akak hantar surat layang letak bawah meja dia. remaja feeling2 standard la kan?! hehehehee

Michada said...

yatt : ntah..S pon x sure...ahhhah

ina : cumil! tp S x sekelas or sekampus... ;(

sally wanny said...

akhirya....hehe..
pengakuan berani mati ni
gud luck dear
hrp2 entry ni brguna

f....o...f...
muncul la cepat
entry tuk ko ni!!!


*bile la org nak tujukan entry luahan mcm ni kat saye...huhuhu

Syuhada said...

f xkan baca punya.dia mana tau kewujudan blog ni :P

p/s:selamat..fuh!