Lovely frens

Saturday

I love I Hate LUV Storys !!!!!!

Salam boyfren & girlfren suma...wink2....

Harap maap..arini Syu xde idea sgt (mgaku je la aku memang xdak idea langsung kan....).
Tp Syu gegehkan gagahkan jugak diri tuk update post baru..demi silent readers gak..* nak termuntah heh..keprasanan kegedikan keblagakan sunggoh diriku ini*

Toink toink...!!! Sape tengok " I Hate LUV Storys" tadi???????? Kat tv3...best....best dari Kuch Kuch Hota Hai...hahahah..konpem ramai nak sekeh kepala Syu..sorry3.. =)

Best x cita tu????Best kan best kan....BESHHHHHHHHHH.... =P

Syu suka la...suka camna eh?? SUKA LA!!!!! HAHHAHAHAHAH....okay...korang leh abaikan yang dah krek ni...biarkan Syu layan prasaan sorang...GGAGAGAGAGAGGAGA....(dlm mata dok terbayang2 lagi cita tuh..HEHEHEHEH)

Sebab pe eh cita ni best??? Ni ada Syu bg beberapa reasons yg maybe akan menolong korang memahami perasaan Syu sekarang .. EHHEEHHEHEH

*harap2 semua paham la agenda tersembunyi tuh..ngehngehngeh*

1o. Cita ni simple..xde sangat scene romantis or sedeh melampau..sweet2 gitu jek...(blushing jap...)
Hokeyh...aku yang terlampau prasan kan...HAHAHHAHAA

2.Dalam cita ni...xde watak jahat..tu yg penting...Syu rimas lah watak hero yg kena lawan  dgn penjahat ni...mula2 kalah..then hero gak yg menang...boring! (macam la boley menang kalo dalam realiti kan....over jek u!)

3.Dalam kes cinta dorang ni..xde pihak ketiga or halangan dari parents...(slalunya watak ayah yg garang...).
Senang..tengok pon x sakit hati..kan kan kan...??????

4.Syu memang suka lah cita ni....sebab reason no 1 bawah ni:

1.Hero dia HENCEM...! prasan dak ni reason no 1???? MUAHAHAHHAHA



*Macam hape kan...benda da lepas baru nak post ke????*
Ala...biasalah tu..Syu bukan blogger yg hebat nak bagi info penting kt korang...just nak meluahkan apa yang terpendam dlm hati yg memang kosong ni jek..Melebih plak da aku ni...

Bukan ape...ni untuk avoid penyakit lupa tajuk filem (I memang...novel baca..bila kuar kt tv...x hingat pape pon sal cita tu..kuangkuangkunag.....), so jom tengok gambar2 Imran Khan & Sonam Kapoor.... hencem & cun belaka... hikhikhikhik...










So kesimpulan dia...kalau nak ajak/suruh/rekomen Syu tengok satu2 cita tu..pastikan elemen2 kt atas ni ada hokeyh...! ;)

Bye...! =)

Eh lupa plak nak link kan lagu2 dia yg sweet tu... jap eh...

Hah....ni dia...!!!! Jemput2 la kome nengok ye...



Selamat bercuti ye...yeyeah..!!!!
((






2 comments:

Emma said...

akak tak tengok, tapi hensemnya hero dia....

Syufarr said...

kan kan kan??? tgk smpai mata x berkelip..hahhahahha