Lovely frens

Friday

Sape lagi hebat???? Man Utd vs Arsenal vs Chelsea vs Barcelona????

Happy Day u olls.....

Assalamualaikum.... :)

Minggu ni or minggu depan  Syu plan nak pegi Taman Selat..Hah..tau dak kt mana??? Kalau orang Penang x tau....cek xtau lah nak kata apa...
Dekat ni hah....jeti B'worth. Kat citu ada jual batu2 cincin (abah suka sangat la yg ni), barang2 bundle, x kurang jugak barang antik (yg ni Syu suka tgk je...beli tu idok ler...x minat..just kagum jek..kuikuikuikuiiii...)

Paling best kt sana nanti ada jual jersey bola..yeayyy...!!!!!!!!! Tu la motif utamaku.....hikhikhik...Thanx to Akmal & Farhan coz berjaya pengaruh kakak depa yg ohsem ni dengan meng'quote'kan 

"Pakai jersi bola smart doe!!!"

Hal ini teramatlah jelas apabila sang pemakai akan merasa bangga dgn team pilihan hati masing2.Yuni (yg paling bongsu) pon terikut2 nak beli jersi.Ops dia dah ada MU yg lama tu.pakai yg tu jek okay..

Haihhhh......ni semua gara2 yg boys la ni...main bola kt dalam umah...sampaikan Yuni pon dah jadi agak boyish.Geram betol...Try bagi main berbie xnak..takot..HAHAHAHHAHAHA. 

* Fakta: Syu kecik2 dulu pon camtu jugak..mana reti nak ber'berbie' ni..main basikal jek..
Batu seremban ??? Syu main naaa....then roller blade...aci ligan...hah..yg tu Syu layan laahhh....biasalah...org kampung....cewah...padahal xla kampung sangat.ookay xnak mengalah.hahhaha...
Pernah cousin ajak main berbie..and know what?? Syu played watak Ken.(Perlu di highlight di sini....I'm not tomboy k...) *


Eh..apa relatenya dgn tajuk utama hari ni??? Adoiiii....melalut lagi...Maap ya mas...mbak...:)

Orite..sambung balek ayat warna itam tuh:
..Syu pon xnak la ketinggalan dalam memiliki jersey bola yg super duper smart. so..antara Man Utd vs Arsenal vs Chelsea vs Barcelona. Boley x tolong Syu...plisssss...eh.......
Syu nak tau team mana yg hensem2 hebat antara 4 tu...or kalau korang pilih team lain...cita la kat Syu...mana tau Syu pon akan TERminat team korang tu..ngehngehngehngehngeh....

Syu bukan tau sangat pasal bola sepak ni.
Kalau tanya adik2..bukannya nak jawab betol2..alasan dorang ni easy & simple... 

"Kalau aku cita pon bukan ang paham...ampa pompuan minat team yg hencem2 jek.."

Woah.....pedas tu pedas...(memang betol pon..kan kan kannnn...???? Baik ngaku cepat kaum prmpuan kt luar sana...!!!!).

Nanti dulu.kena wat correction kat sini..Syu excluded hokay...Lain la kalau skoolmate, u-mate, housemate or pape jek "mate" ada kt blakang tu...hah...dorang ni mmg terbukti minat bola sebab kehenseman..Sebab dorang jugaklah Syu berjaya kenal Owen, CR, D.VIlla and lain2..oh pelisss lah..Syu x minat pon..

Pssttt.....Kalau Syu minat pon..sekejap jek...time tgk tu jela..bukan igt dia nama pa...team mana...(lagi teruk rite??HAHAHHAHAHHA)

So...pe lagi??? Bak la cket info tu....ngeeeeeeeeeeeeeeee

Ni Syu ada letak skali picta soccer player utk keempat2 team tu..To girls...cepat..jom pilih mana lagi hemsem....!!!  =P

Manchester United
Arsenal
Chelsea
Barcelona
Sory kalau players dia da tukar...as usual..Syu xtau pape pasal bola nih..HIKHIKHIKHIK....

Lagi satu...Syu rasa...Team Harimau Malaya lah yg double triple hebat... :D


23 comments:

cyma said...

chelsea lha..huhu

iyka syafika said...

of course barcelone dear..hihihi

p/s: done click ur churp-churp.hope hit me bck.sama2 menambahkan pendapatan.

ZORA said...

tak layan bola..kaki bngku..hehehehe

ZORA said...

tak layan bola..kaki bngku..hehehehe

..cik gugu.. said...

sy ska man cty ;)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe zuan skarang suka pakai jersi kalau g mana mana.. lebih selesa.. hehe arsenal beb~

Syuhada said...

wah..semua pilihan lain2 ni...susah Syu nak pilih...KEHKEHKEHKEHKEH...=D

Zora: x layan bola??? abeh tu...layan cita seram ke???Ngehngehngeh....=P

akuamir said...

waaa... syu layan kelab mana?? arsenal lah bestttt!!!! baju pon semartt kalau pakai,, siyess!!! ^^_

Syuhada said...

Yes sama pendapat!!!..baju arsenal cantik...!!! heheehhee...
tp still confuse lah antara arsenal or MU..sokong dua2 boley kot....ngehngehngeh....

ekabukanmakcikkau. said...

kalau aku wajib pakai liverpool punya jersi lah . biarlah haritu kalah aku pedulik hape ark ark? kau pilih barca lah barca hebat kot .

Syuhada said...

hurm...kena study dulu ni.ahahhhhahah

A'IM said...

kalau nak ikut jersey...arsenal sesuai untuk perempuan.. comel je.. kalau nak tanya team mana yang best of cozlah barcelona..haha..sesson ni je banyak miss game dia

tiefazatie said...

arsenal la!haha

Syuhada said...

A'im: tu la..tgk baju arsenal yg memikat hati..HEHEHEHEHE

Tiefazatie: orite!!!! :D

puteri kasih said...

barcelona...hehehe

Syuhada said...

messi ni...kannn???

Edy Zaidi said...

hidup MU...hehe

Syuhada said...

glory2~

Miss Kagimoto said...

barcelona ~ ^0^

budak penjara said...

yeahhh..arsenal di hati.. in arsenal we are trust..hehe

Syuhada said...

aduh....penin suda.....hukhukhuk

MaYa MustWany said...

mas bola luar ngera ni mmg tak layan sangat.piala dunia final tuh kut baru layan.hihihi

kalau malaysia ni...pun layan bila game final je.

Syuhada said...

selamanya Harimau Malaya.... <3